20 Ιαν 2022

Επίσκεψη και ομιλία του ευρωβουλευτή Κώστα Παπαδάκη στη Σάμο

Στη Σάμο θα βρίσκεται τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του κόμματος, Κώστας Παπαδάκης. Σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ αναφέρει:

«Το πρωί θα επισκεφθεί το Κέντρο Κράτησης Προσφύγων και Μεταναστών εκφράζοντας ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη του Κόμματος στα θύματα του ιμπεριαλισμού και στα πλαίσια των διεκδικήσεων του Κόμματος για το κλείσιμο όλων των Κέντρων κράτησης, τον άμεσο απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών, την εγκατάσταση Κέντρων άμεσης καταγραφής και διαδικασιών ασύλου στη Τουρκία με ευθύνη του ΟΗΕ και της Ε.Ε.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη – συζήτηση που διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Ανατολικής Σάμου του ΚΚΕ, στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης με το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, στο Βαθύ, την Δευτέρα 24 Γενάρη στις 6:30’ το απόγευμα, με θέμα: «Ακρίβεια – Πανδημία – Πολεμικοί σχεδιασμοί. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό – Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ»

Στη σύσκεψη θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον covid-19».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required