24 Ιαν 2022

Sky Express - Προσφορά στα αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού

Προσφορά στα αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού προσφέρει η Sky Express, η οποία ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και ισχύει για κρατήσεις θέσεων έως 30/1/2022 για πτήσεις από 15/02/2022 έως 10/06/2022.

·       Η τιμή εισιτηρίου των 16,90€ αφορά δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Ικαρία, Κάλυμνο, Νάξο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κύθηρα, Καστοριά, Κοζάνη, Μήλο, Πάρο, Κάρπαθο, αλλά και δρομολόγια ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από Χίο και Σκύρο.

·       H τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Χίο, Λήμνο, αλλά και δρομολόγια ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από Ηράκλειο, είναι 28,90€.

·       Για το δρομολόγιο Χανιά-Αθήνα, η τιμή εισιτηρίου είναι 34,40€.

·       Η τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Θεσσαλονίκη είναι 35,18€, καθώς και για τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη.

·       Η τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο είναι 35,73€, καθώς και για το δρομολόγιο Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη.

·       Η τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ προς Κάρπαθο, Ικαρία, Κάλυμνο, Νάξο, Σκιάθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κύθηρα, Καστοριά, Κοζάνη, Μήλο, Πάρο, Ζάκυνθο, είναι 36,59€.

·       Η τιμή εισιτηρίου για το δρομολόγιο από/προς Κέρκυρα από Θεσσαλονίκη, καθώς και ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ προς Χίο, Σκύρο, Σάμο, είναι 36,74€. Ίδια τιμή εισιτηρίου ισχύει και για το δρομολόγιο Ζάκυνθος-Αθήνα.

·       H τιμή εισιτηρίου για τα δρομολόγια Σκιάθος-Αθήνα και Σάμος-Θεσσαλονίκη είναι 37,29€.

·       Η τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ προς Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Ρόδο, Χανιά, Κεφαλλονιά, Ηράκλειο, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Λήμνο, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σάμο, είναι 48,59€.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required