2 Φεβ 2022

«Κέρκης» Μαραθοκάμπου VS «Αριστοτέλης» Σκύδρας, το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου

Η διοίκηση του «Κέρκη», εν όψει του εντός έδρας αγώνα, το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ., με αντίπαλο τον «Αριστοτέλη» Σκύδρας και λόγω του περιορισμού στην χωρητικότητα του γηπέδου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου στο 10%, ευχαριστεί τους φιλάθλους για την συμμόρφωσή τους στους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τους ενημερώνει ότι για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα οι ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις θα διατεθούν ως εξής:

👉Μέχρι και την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου το δικαίωμα απόκτησης θέσης είχαν αποκλειστικά οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να παραλάβουν την θέση τους μέχρι και τότε.

👉Από την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου έχει απελευθερωθεί το δικαίωμα για την απόκτηση θέσεων για όλους και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεώς τους. Έξω από το γήπεδο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας και δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.🆘Η επικοινωνία για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας και η παραλαβή των θέσεων από το κρεοπωλείο Μάρκου και στα τηλέφωνα 6938.322357 και 6981.917382. Ο καθένας θα μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο εισιτήρια με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.

Υπενθυμίζεται ότι όπως πάντα, για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming στο SamosSports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required