11 Μαρ 2022

Κυριακή 13 Μαρτίου - 5ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διεξάγει, για πέμπτη χρονιά τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος», την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022. Η διαδρομή που καλούνται να καλύψουν οι αθλητές ξεκινά από τον Ναό της Ήρας ( 09.00 π.μ. οι αθλητές πρέπει να βρίσκονται εκεί) με τερματισμό την πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη, καλύπτοντας την απόσταση των 21 χιλιομέτρων. Οι συμμετέχοντες στον λαϊκό αγώνα δρόμου των 4 χιλιομέτρων θα πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία στις 9:30 που θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του αγώνα.

Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον ημιμαραθώνιο θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά τους. Συγκεκριμένα το λεωφορείο θα ξεκινήσει την Κυριακή 07.45 π.μ. έναντι του ΞΕΝΙΑ, της πόλεως Σάμου.

Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον ημιμαραθώνιο από το Καρλόβασι θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά και την επιστροφή τους. Συγκεκριμένα, το λεωφορείο θα ξεκινήσει την Κυριακή 07.00 π. μ. από το χώρο στάθμευσης απέναντι από το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου στο ισόγειο του Δημαρχείου Σάμου, στο διάστημα 09:00-13:00 θα μοιραστούν οι μπλούζες μαζί με τον αριθμό, στους συμμετέχοντες.

Σταθμοί ανεφοδιασμού θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής, με την παρουσία εθελοντών- ομάδα υποστήριξης.

• 1ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: Μεσόκαμπος (ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ): Νερό και Ισοτονικό Ποτό

• 2ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: Έναντι κτιρίου Χατζηκώστα (λίγο πριν τις Τρεις Εκκλησιές): Νερό και Ισοτονικό Ποτό

• 3ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: Κάτω Κόμβος Μαλαγαρίου: Νερό

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, ασθενοφόρο παρουσία ιατρού θα ακολουθεί την πομπή των αθλητών.

Στο τέλος της διαδρομής, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Σάμου, θα παρέχει πρώτες βοήθειες, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά σε όλο το μήκος της διαδρομής. Οι βασικές Αρχές του Ευ Αγωνίζεσθαι, ευχόμαστε να επηρεάσουν θετικά όλη την κοινωνία, με το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας που καταδεικνύει το μεγαλείο του κάθε αθλητή και ανθρώπου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!


«Μην τα παρατάς» - Βιβλιοπαρουσίαση το Σάββατο, 12 Μαρτίου

Το Σάββατο, 12-03-2022 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ!», της μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου, εκδόσεων Key Books.

Το βιβλίο είναι η αυτοβιογραφία της κορυφαίας Ελληνίδας μαραθωνοδρόμου όλων των εποχών, η ιστορία μιας γυναίκας που δεν τα παράτησε ποτέ!

Παράλληλα θα γίνει βράβευση της κας Γεωργίας Παπαναστασίου, ως μια πρωτοπόρος γυναίκα Μαραθωνοδρόμος.

Προσκαλούμε όλους τους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στο διήμερο εκδηλώσεων του Ημιμαραθωνίου 2022- Πυθαγόρας ο Σάμιος, μία διοργάνωση, με ιδιαίτερη συμβολική αξία.

Ο αθλητισμός αποτελεί έναν κοινωνικό θεσμό που αντικατοπτρίζει την κοινωνία και τον πολιτισμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required