9 Μαρ 2022

Μεγάλη δωρεά του Ρόταρυ ενός ιατρικού υπέρηχου στο Κέντρο Υγείας Σάμου

Σήμερα Τετάρτη, 9 Μαρτίου, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμος, πραγματοποίησε δωρεά ενός ιατρικού υπέρηχου διπλής κεφαλής, τελευταίας τεχνολογίας, με τον οποίο θα καλυφθούν λειτουργικά άμεσα τρεις ιατρικές ειδικότητες: Καρδιολόγου, Ενδοκρινολόγου και Γαστρεντερολόγου.


Τον Ροταριανό Όμιλο Σάμου, εκπροσώπησαν οι κ.κ. Νικόλαος Βακάκης (Πρόεδρος), Δημήτριος Κυριαζής (πρώην Πρόεδρος) Μάριος Μπακόπουλος (Γ. Γραμματέας) και Ευγένιος Χαρδαβέλλας (Ιδρυτικός Πρόεδρος).


Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Χρήστος Παπακοσμάς, παρουσία του Ιατρικού και Διοικητικού Προσωπικού, αφού εξήρε το μεγάλο έργο προσφοράς των Ροταριανών και ευχαρίστησε σχετικώς, σημείωσε την σπουδαιότητα της εν λόγω δωρεάς καθώς με το συγκεκριμένο μηχάνημα, θα έχουν την επιπρόσθετη δυνατότητα, μέσω ιατρικού κλιμακίου, να πραγματοποιούν σχετικές εξετάσεις σε άτομα τα οποία δεν έχουν την φυσική αλλά και οικονομική δυνατότητα να μεταβούν στα Ιατρεία του Κέντρου Υγείας στο Βαθύ της Σάμου και διαμένουν απομακρυσμένοι σε Χωριά, καθώς εδώ και αρκετό καιρό πραγματοποιούνται ήδη σχετικές ιατρικές επισκέψεις για την κάλυψη αναγκών των ατόμων με ειδικές ανάγκες, υπερήλικων καθώς και μικρών παιδιών.


Ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, συνεχίζει το σπουδαίο έργο προσφοράς του προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας, καλύπτοντας πάντοτε άμεσα, πολυετείς και πάγιες ανάγκες στις δομές Υγείας, Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας, Σωμάτων Ασφαλείας κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required