18 Μαρ 2022

Ανοιχτή συζήτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ανοιχτή συζήτηση διοργανώνουν οι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ (μ-λ), το Σάββατο, 19 Μαρτίου, στο Καρλόβασι. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει τα εξής: «Ο Ουκρανικός λαός ματώνει και ξεριζώνεται από τη ρωσική εισβολή αλλά και από την πολύχρονη επιχείρηση των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ να ενταχθεί η Ουκρανία στα πολεμικά τους σχέδια για την περικύκλωση της Ρωσίας».

Οι εξελίξεις αυτές ανεβάζουν τους πολεμικούς κινδύνους για τους λαούς της περιοχής, της Ευρώπης και όλου του κόσμου. Ενώ η χώρα μας χάρις στην πολιτική όλων των κυβερνήσεων εμπλέκεται άμεσα σε αυτόν τον άδικο και αντιδραστικό πόλεμο, ως βάση και πλατφόρμα των αμερικανοΝΑΤΟϊκών φονιάδων.

Για την ανάδειξη αυτών των ζητημάτων και των άμεσων και γενικότερων συνεπειών που αντιμετωπίζουν η εργατική τάξη, ο λαός και η νεολαία, το Σάββατο 19 Μάρτη, στις 6μμ διοργανώνουμε ανοιχτή συζήτηση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Καρλοβάσου με θέμα:

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι εξελίξεις που φέρνει για τους λαούς και το λαό μας και η ανάγκη να συγκροτηθεί και να δυναμώσει η αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική πάλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required