11 Απρ 2022

Σάμος - Τουρισμός Κρουαζιέρας 2022 - «Στα μονοπάτια της γευσιγνωσίας» το νησί μας

Στο πρόγραμμα της 8ήμερης κρουαζιέρας (28 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου 2022), με θέμα «Στα μονοπάτια της γευσιγνωσίας» περιλαμβάνεται από φέτος το νησί μας.

Διοργανώνεται από την εταιρεία Variety Cruises που μας τιμά με τις προσεγγίσεις της πολλά χρόνια, είτε με τα ιστιοφόρα της (Galileo -Panorama ii) είτε με τα mega yachts (Variety Voyager - Harmony V - Harmony G - Callisto) που διαθέτει ο στόλος της.





Ημέρα 1η: Αθήνα, Μαρίνα Ζέας (Πειραιάς) – Ύδρα

Ημέρα 2η: Ναύπλιο – Νεμέα

Ημέρα 3η: Μονεμβασιά

Ημέρα 4η: Μήλος

Ημέρα 5η: Σαντορίνη

Ημέρα 6η: Σάμος- Φούρνοι

Ημέρα 7η: Τήνος – Κάρυστος

Ημέρα 8η: Αθήνα – Μαρίνα Ζέας (Πειραιάς)

Άποψη του Οινοποιείου Βακάκη


Ημέρα 6η: Σάμος - Φούρνοι

(Μετάφραση από το Αγγλικό κείμενο της εταιρείας)

«Αυτό το πρωινό θα δέσουμε στο ήσυχο ψαράδικο λιμάνι του Όρμου Μαραθοκάμπου, πριν συνεχίσουμε για το Οινοποιείο Βακάκη. Μετά θα συνεχίσουμε για τον Πλάτανο με τις όμορφες απότομες πεζούλες φυτεμένες με το Λευκό Μοσχάτο. Σε ένα ειδυλλιακό γεύμα θα δοκιμάσουμε ποικιλία Σαμιακών κρασιών. Το απόγευμα θα αποπλεύσουμε για τα νησιά των Φούρνων, που είναι ιδανικά για κολύμπι στις ανέγγιχτες παραλίες τους. Το δείπνο σήμερα το βράδυ θα συνοδεύεται με κρασιά από την Χίο και την Ικαρία τα οποία ήταν διάσημα στα αρχαία χρόνια».



Σχόλιο «Σαμιακού Βήματος»: Ελπίζουμε ότι και άλλες εταιρείες κρουαζιέρας θα σχεδιάσουν ρότες κρασιού στο Αιγαίο στις οποίες πρωτεύουσα θέση θα έχει το διεθνούς φήμης Σαμιώτικο κρασί. Οι 44 τυχεροί επιβάτες του Harmony G ας γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές για τα νησιά μας. 

Δ. Λεκάτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required