1 Απρ 2022

Απαγόρευση καύσεων έως την Κυριακή, 3 Απριλίου

Με ανακοίνωση της Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Σάμου, λόγω των ισχυρών ανέμων που θα πνέουν τις επόμενες ημέρες, απαγορεύεται κάθε είδος καύσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Εφιστούμε την προσοχή όλων των πολιτών εντός χωρικών ορίων του Νομού Σάμου, για το χρονικό διάστημα από 31-03-2022 έως και 03-04-2022, λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών που θα εκδηλωθούν (με ανέμους εντάσεως από 5 έως 8 μποφόρ τοπικά) και ενημερώνουμε ότι η Υπηρεσία μας, κατ’ εφαρμογή των διαλαμβανομένων της 9ης /2021 Πυροσβεστικής Διάταξης Α.Π.Σ. (ΦΕΚ 1923/Β/13-05-2021), δεν χορηγεί άδεια για διενέργεια οιασδήποτε καύσης για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Επιπλέον ενημερώνουμε για την διενέργεια εκτεταμένων ελέγχων – περιπολιών προς διαπίστωση της τήρησης της συγκεκριμένης απαγόρευσης.

Οι Δήμοι προς τους οποίους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται όπως προβούν, με το πιο πρόσφορο κατά την κρίση τους τρόπο, στην ενημέρωση των πολιτών για το εν λόγω θέμα. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Η Διοικητής
Σταυρούλα Κ. Μπονέ
Πύραρχος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required