13 Απρ 2022

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στηρίζει την «33η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου»

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης, Αναστασία Αντωνέλλη, συμμετείχε σήμερα στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής που διοργανώθηκε απο την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, με θέμα «33η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου» που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Λέσβο.


Η κ. Αντωνέλλη εξέφρασε την διάθεση συνεργασίας εκ μέρους του περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής, στην προσπάθεια της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτή την άκρως πολύτιμη για την Λέσβο, δράση. Στα πλαίσια των προτάσεων που κατέθεσε, έκανε γνωστό στους παριστάμενους ότι η Περιφερειακή Αρχή έχει την βούληση να ικανοποιήσει το αίτημα της Ομοσπονδίας με συνεισφορά στα έξοδα που απαιτούνται για την φιλοξενία των θεατρικών ομάδων, το διάστημα που θα είναι στο νησί της Λέσβου.

Από τη συνάντηση της αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Αναστασίας Αντωνέλλη, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 12 Απριλίου, με τον πρόεδρο κ. Στέλιο Μάρκου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

Κλείνοντας η αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως η Περιφερειακή Αρχή πιστεύοντας στις συνεργασίες με όσους φορείς το επιθυμούν, θα είναι στο πλευρό της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, ειδικά τώρα που ο γενικός γραμματέας κ. Κουτουλάκης, ένας νέος άνθρωπος, χωρίς αγκυλώσεις με όραμα και διάθεση δουλειάς, αναβαθμίζει με πράξεις τον ουσιαστικό ρόλο που έπρεπε και πρέπει να έχει μια τόσο σημαντική δομή διοίκησης για το νησιωτικό μας χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required