30 Απρ 2022

Συνάντηση με τον διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, ταξίαρχο Δημήτριο Μαϊστρέλλη

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου, αφού ολοκλήρωσε τις επισκέψεις του στο σύνολο των Υπηρεσιών της Σάμου και έχοντας πλήρη εικόνα των προβλημάτων που απασχολούν όλες τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, πραγματοποίησε την Παρασκευή, 29 Απριλίου, συνάντηση με τον διευθυντή της Δ.Α. Σάμου, ταξίαρχο κ. Δημήτριο Μαϊστρέλλη.

Τα μέλη του Δ.Σ., αφού εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την προαγωγή και για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, του παρέθεσαν τα υπηρεσιακά ζητήματα - προβλήματα που απασχολούν έκαστη Υπηρεσία της Δ.Α. Σάμου και το Αστυνομικό προσωπικό αυτών, με κοινό παρονομαστή όλων την σοβαρότατη υποστελέχωση τους. Ένα μείζον και χρόνιο ζήτημα για τη Διεύθυνση, όπως τόνισαν, και μάλιστα με τάσεις άμεσης μελλοντικής επιδείνωσης, το οποίο αποτελεί αιτία πρόκλησης πολλών έτερων προβλημάτων, τόσο στην ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών, όσο και στις παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες, ενόψει μάλιστα και της ήδη αρχόμενης τουριστικής περιόδου. 

Από την πλευρά του ο κ. διευθυντής, αφού άκουσε όσα του αναφέρθηκαν, όπως και τις από μέρους τους προτεινόμενες λύσεις για αρκετά από τα υφιστάμενα ζητήματα, ανέπτυξε τις θέσεις του για κάθε ένα θέμα ξεχωριστά, αναγνωρίζοντας πρωτίστως το μείζον θέμα της έλλειψης προσωπικού στην Δ.Α. Σάμου. Επέδειξε σαφή θέληση για επίλυση των υφιστάμενων υπηρεσιακών προβλημάτων, ώστε το αστυνομικό προσωπικό να μπορεί να ανταποκριθεί απερίσπαστα και υπό τις προβλεπόμενες εργασιακές συνθήκες, στα καθήκοντά του. Επίσης, διατυπώθηκε η εκατέρωθεν επιθυμία, για μια συνεχή, υγιή και εποικοδομητική επικοινωνία, προκειμένου τα όποια ανακύπτοντα ζητήματα να αναδεικνύονται και να επιλύονται. Τέλος, ευχήθηκαν στον κ. Μαϊστρέλλη μια επιτυχή θητεία στην Διεύθυνσή Αστυνομίας Σάμου, με αστείρευτη δύναμη ως προς την εκπλήρωση των καθηκόντων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required