18 Απρ 2022

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του Αστυνομικού Διευθυντή (ε.α.) Βασίλειου Ρέππα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, με μεγάλη θλίψη, θρηνεί την απώλεια του αείμνηστου συναδέλφου Βασίλειου Ρέππα. Ευχαριστούμε τον Βασίλη για την προσφορά του στην αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ευσυνειδησία και το ψυχικό σθένος του κατά την επιτέλεση των καθηκόντων του, θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας.

Εκφράζουμε τα θερμά, βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους οικείους του. 

Αιωνία του η μνήμη!


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Ένωσή μας με θλίψη αποχαιρετά τον Αστυνομικό Διευθυντή (ε.α.) ΡΕΠΠΑ Βασίλειο, ο οποίος υπηρέτησε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου επί σειρά ετών, αποδεικνύοντας μέσα από τον υπηρεσιακό του ζήλο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του ως αστυνομικός, ως συνάδελφος, ως άνθρωπος. Η απώλεια του για όλους όσους τον γνωρίζαμε και είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του είναι μεγάλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Μ. Τρίτη 19-04-2022 και ώρα 16:00, στον Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Πυθαγόρειο Σάμου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ                     ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΘΙΟΘΥΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required