9 Μαΐ 2022

14ο Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας – Σειρά συνατήσεων για τον βουλευτή Σάμου Χριστόδουλο Στεφανάδη

Κ. Καραμανλής - Χ. Στεφανάδης
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 8 Μαΐου, το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, στη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικούς φίλους.


Μεταξύ αυτών με τον τ. πρωθυπουργό της χώρας και πρόεδρο της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή, την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια καθώς και τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση. Ο κ. Κικίλιας ανέφερε χαρακτηριστικά στον κ. Στεφανάδη ότι: «… τα μέχρι τώρα δεδομένα για τον τουρισμό στην Σάμο, είναι εξαιρετικά!», ενώ ο κ. Παπαθανάσης: «Το ήδη προνομιακό καθεστώς που υφίσταται για την Σάμο, βάσει του Αναπτυξιακού Νομού, με την απολιγνιτοποίηση και την μετάβαση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η επιδότηση για τη Σάμο, θα φθάσει στο ποσοστό - ρεκόρ 80%!».


Με την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως

Με τον υπουργό Τουρισμού Β. Κικίλια

Με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ν. Παπαθανάση 




Αναφορικά με τις εργασίες του συνεδρίου, ο κ. Στεφανάδης, δήλωσε σχετικά:

«Με κεντρικό σύνθημα "Δίπλα στον κάθε πολίτη" ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 8 Μαΐου, πανηγυρικά το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Της μεγάλης κεντροδεξιάς - φιλελεύθερης παράταξης που άλλαξε και αλλάζει την πατρίδα μας. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια καταλυτική ομιλία του, σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσίασε το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί από αυτήν την κυβέρνηση σε χίλιες μέρες διακυβέρνησης, μέσα από πρωτόγνωρα αντίξοες συνθήκες. Παράλληλα, προανήγγειλε τους στόχους για την επόμενη δεκαετία.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, που ο πόλεμος στην περιοχή μας διαμορφώνει, τόνισε με έμφαση ότι υπέρτατος αυτοσκοπός είναι η αμυντική θωράκιση της χώρας μας!

Κάλεσε και αυτούς που στήριξαν ψηφίζοντας αυτήν την κυβέρνηση αλλά και αυτούς που δεν την ψήφισαν σε συστράτευση και ομοψυχία.

Η Ελλάδα μας δικαιούται και δύναται να πάει μπροστά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required