3 Μαΐ 2022

Βράβευση του Νίκου Βακάκη από το Διεθνές Ροταριανό Ίδρυμα

Την Παρασκευή, 29 Απριλίου, στην πόλη του Βόλου, διεξήχθη το 62ο τριήμερο Κεντρικό Συνέδριο του Ρόταρυ, κατά τη διάρκεια του οποίου, επιδόθηκε στον πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Σάμου Νίκο Βακάκη, βραβείο για την προσφορά του.

Κατά την έναρξη του Ροταριανού Συνεδρίου, τελέστηκε ο αγιασμός από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, ο οποίος διαβίβασε τις ευλογίες και την πατρική αγάπη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ. Ιγνατίου προς τους ροταριανούς για το μεγάλο και θεάρεστο έργο τους.

Στο Ροταριανό Συνέδριο συμμετείχαν σημαντικοί παράγοντες της επιχειρηματικής, πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής, ακαδημαϊκής-εκπαιδευτικής και καλλιτεχνικής κοινότητος. 



Ο Νίκος Βακάκης, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια ηγήθηκε επάξια της συλλογικής προσφοράς του μεγάλου κοινωνικού έργου του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, είναι ακέραιος χαρακτήρας, αφοσιωμένος οικογενειάρχης, άριστος επιχειρηματίας, καταξιωμένος στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας, συνεχίζοντας να προσφέρει τα μέγιστα, προς όφελος της αναβάθμισης της Σάμου σε όλα τα πεδία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required