3 Μαΐ 2022

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Το Σάββατο, 30 Απριλίου, επισκέφθηκε το Δήμο Δυτικής Σάμου ο υπουργός Οικονομικών κος Χρήστος Σταΐκούρας. Τον υπουργό υποδέχθηκε ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου ο οποίος και τον ενημέρωσε για όλα τα θέματα που απασχολούν το Δήμο αλλά και το νησί γενικότερα.

Τέθηκαν θέματα που απασχολούν το νεοσύστατο Δήμο, για τα έργα που καθυστερούν λόγω της ασάφειας του νόμου, για τα έργα που είναι έτοιμα προ ένταξη όπως η παράκαμψη Καρλοβάσου, για έργα χρονίζοντα όπως ο ταμιευτήρας Καρβούνη αλλά και για έργα που προτείνονται στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 όπως η προστασία και η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Καρλοβάσου και η παράκαμψη του Κάμπου Μαραθοκάμπου, όλα έργα ζωτικής σημασίας για τον τόπο.


Αναφορά έγινε στα αυξημένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα προβλήματα του Πανεπιστημίου, το δημογραφικό, τη διατήρηση του μειωμένου Φ.Π.Α., κυρίως για αναπτυξιακούς λόγους και άλλα σοβαρά θέματα. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους διάφορων φορέων.


Ο κ. Σταϊκούρας έδωσε απαντήσεις τουλάχιστον για τα θέματα που αφορούν το Υπουργείο Οικονομικών και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τα αιτήματα του Δήμου στα ανάλογα Υπουργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required