22 Ιουν 2022

3ωρη στάση εργασίας για τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Σάμου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τεάτρτη, 22 Ιουνίου, 3ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη κεντρική πύλη του Νοσοκομείου Σάμου, στα πλαίσια πανελλαδικής κινητοποίησης των υγειονομικών ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου αναφέρει: «Απαιτούμε τη χρηματοδότηση, τη στελέχωση του νοσοκομείου μας, την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας, την κάλυψη εφημερίων στην παιδιατρική κλινική και σε άλλα τμήματα του νοσοκομείου και τη χορήγηση αδειών και ρεπό σε όλους τους εργαζόμενους.



Οι συγκεντρωμένοι υγειονομικοί έκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα τον κεντρικό δρόμο έξω από το νοσοκομείο. Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας τους, προσερχόμενη η διοικήτρια του νοσοκομείου κλήθηκε από τους εργαζόμενους να δώσει απαντήσεις στα αιτήματά τους. Περιφρονητικά τους προσπέρασε.



Η απάντηση των εργαζομένων είναι η συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και όλο το Σαμιακό λαό την Πέμπτη 07 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required