24 Ιουν 2022

Γιάννης Γρηγορακάκης – «Έφυγε» από τη ζωή ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου

«Έφυγε» από τη ζωή, αιφνίδια τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, 23 Ιουνίου, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου Γιάννης Γρηγορακάκης. Ανώτατος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού με πολλές διακρίσεις.

Μετά την αποστρατεία του δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όπου βοήθησε σημαντικά στην αναβάθμισή του, προσφέροντας ανιδιοτελώς και με αγάπη τους νέους αθλητές. Επανεκλεγείς αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων), μέχρι πρόσφατα, ενώ για χρόνια υπήρξε μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Καρλοβάσου. Συγγραφικό ταλέντο, επί σειρά ετών (έως και το φύλλο που θα κυκλοφορήσει την 25η Ιουνίου), υπήρξε αρθρογράφος της ιστορικής εφημερίδας «Σαμιακόν Βήμα».

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Σάμου, για την απώλεια του Γιάννη Γρηγορακάκη, αναφέρει:

«Σήμερα έφυγε ξαφνικά απο κοντά μας, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ και φίλος Γιάννης Γρηγορακάκης.Με δυσκολία βγαίνουν τα όποια λόγια και οι όποιες σκέψεις. Ανθρωπος ευφυής, με μεγάλη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα σε ότι αναλάμβανε. Ακέραιος, ανιδιοτελής, ευπροσήγορος και ασυμβίμβαστος με τα ιδανικά και τα πιστεύω του. Λάτρης του Αθλητισμού, ποτέ δεν αρνήθηκε οτιδήποτε σε ό,τι του ζητήθηκε, έτρεχε, βοηθούσε, συμβούλευε. Άνθρωπος χρήσιμος για την κοινωνία μας. Θα μας λείψεις φίλε. Καλό σου ταξίδι….»

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Καρλόβασι τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, στο Κοιμητήριο Καρλοβάσου, στις 11 π.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required