28 Ιουν 2022

Συγχαρητήρια του ΕΟΣΣ και της Αδελφότητας Σαμίων Αθήνας για τον καθηγητή Μανόλη Γ. Βαρβούνη

Συγχαρητήρια μηνύματα για την αναγόρευση του καθηγητή Μανόλη Γ. Βαρβούνη σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, από τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου και από την Αδελφότητα Σαμίων της Αθήνας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΣ Σάμου, δεχθείτε τα ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια όλων, για την ακαδημαϊκή σας διάκριση και την Αναγόρευσή σας σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί αναγνώριση της πολύχρονης και πολυδιάστατης προσφοράς σας στον τομέα των λαογραφικών μελετών, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Η θέσμια αυτή διάκριση τιμά όλη τη Σάμο, αλλά και τον εκπαιδευτικό σας τομέα, που με συνέπεια και ευδόκιμα υπηρετείτε.

Σας ευχόμαστε συνέχιση της πολυσήμαντης προσφοράς σας.

Με τιμή,

Για τον
Ενιαίο Οιν/κο Αγροτικό Συν/σμο Σάμου

Ιωάννης Ν. Σκούτας
Πρόεδρος Δ.Σ.



Η Αδελφότητα Σαμίων Αθήνας εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήρια για την Αναγόρευση του καθηγητή Λαογραφίας Μανόλη Βαρβούνη σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 

Το Επιστημονικό του έργο αλλά και η γενικότερη συμβολή του στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα παραμένει πάντα σημαντική και αποτελεί παράδειγμα για όλους τους Σαμιώτες αλλά και για κάθε άνθρωπο που εργάζεται καθημερινά στο χώρο των γραμμάτων και των επιστημών.

Πολλά Συγχαρητήρια!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Σαμίων 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Σαμίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required