6 Ιουν 2022

Σειρά επαφών στην Αθήνα για τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου Αλέξανδρο Λυμπέρη

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα την Παρασκευή, 3 Ιουνίου, στην οποία συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός, ο γενικός γραμματέας κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης , ο βουλευτής Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και οι δήμαρχοι Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης και Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος.

Το θέμα της συνάντησης αποτέλεσε το σημαντικό πρόβλημα που υπάρχει με τα έργα του Δήμου που έχουν παραμείνει στο Δήμο Ανατολικής και πρέπει να παραδοθούν για να ολοκληρωθούν από το Δήμο Δυτικής. Πρόκειται για σημαντικά έργα όπως αυτό του Βιολογικού Καθαρισμού Μαραθοκάμπου που καρκινοβατεί για μια δεκαετία αλλά και του κολυμβητηρίου στο Καρλόβασι που ακόμη δεν έχει παραδοθεί.


Επίσης, ο κ. Λυμπέρης πραγματοποίησε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, για το έργο «Φράγμα Καρβούνη», το οποίο για διάφορους λόγους βρίσκεται σε στασιμότητα. Σχετικά με το έργο αυτό εστάλη σήμερα, Δευτέρα, 6 Ιουνίου, επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ζητώντας την δική του παρέμβαση για αυτό το τόσο σημαντικό αναπτυξιακό έργο.


Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου επίσης ενημέρωσε τον δήμαρχο ότι το έργο «Αποκατάστησης του δρόμου Καστανιάς - Άγιοι Πάντες Μαραθοκάμπου», ύψους 725.000 ευρώ, αξιολογήθηκε θετικά διότι ο φάκελος που κατατέθηκε από το Δήμο ήταν πλήρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required