21 Ιουν 2022

Απάντηση βουλευτή Σάμου, Χριστόδουλου Στεφανάδη, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη συντήρηση των ΓΑΚ Σάμου

Χ. Στεφανάδης (Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»)
Στην απάντησή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου, για το θέμα των εργασιών συντήρησης του κτηρίου των Γενικών Αρχείων του Κράτους του Νομού Σάμου, ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, σημειώνει:
«Σχετικά με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Σάμου για την αποκατάσταση του κτιρίου των Αρχείων του Κράτους στο Βαθύ:

- Πράγματι, η κ. Υπουργός Παιδείας υπέγραψε την απόφαση χρηματοδότησης μετά από δική μας τεκμηριωμένη παρέμβαση. Και όχι βέβαια... τρομοκρατημένη από την παρέμβαση στην Βουλή του Βουλευτή Χίου.

Επερωτήσεις στην Βουλή, γίνονται εκατοντάδες, συνεχώς και επί παντός επιστητού από την αντιπολίτευση. Είναι μια "αδάπανη" διαδικασία ενημέρωσης, που βέβαια δεν επηρεάζει την πολιτική και τις αποφάσεις της Κυβέρνησης .

Άλλωστε θα μπορούσαν τα έργα αποκατάστασης να είχαν πραγματοποιηθεί άνετα από την προηγούμενη κυβέρνηση!

- Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Αλλά σε κάθε περίπτωση, δυστυχώς για αυτούς, ο Λαός της Σάμου θα αποφασίσει συγκρίνοντας με στοιχεία και όχι κραυγές και ύβρεις. Και τα στοιχεία είναι καταλυτικά υπέρ της παρούσας κυβέρνησης.

-Σχετικά με την δραστηριότητα του Βουλευτή. Ενοχλούνται προφανώς γιατί αυτή είναι συνεχής και όχι περιστασιακή . Γιατί ο Βουλευτής δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός που αυτοσκοπός του είναι μια επανεκλογή. Αλλά αμετακίνητος σκοπός του είναι η πρόοδος του τόπου και η ευημερία των πολιτών.

- Όσον αφορά τις πρακτικές "Μαυρογιαλούρου" που προσάπτουν στο Βουλευτή, τους συμβουλεύω να κοιτάξουν εαυτούς στον καθρέφτη και κυρίως να κοιτάξουν προς την ηγεσία τους...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required