8 Ιουν 2022

Αυτοψία στον τουριστικό λιμένα Βαθέος και στην ανακατασκευή του δρόμου στο Καλάμι

Αυτοψία στον τουριστικό λιμένα Βαθέος και στο έργο (ανακατασκευή του δρόμου μετά την υποχώρηση του οδοστρώματος) στην περιοχή Καλάμι, πραγματοποίησε την Τετάρτη, 8 Ιουνίου, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινότητας Σαμίων, κ. Δημήτρη Βογιατζή.



Ο κ. Πανουράκης ανέφερε σχετικά: «Μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο και πολύ καλό φίλο, και στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας με την Κοινότητα Σαμίων, τα μηχανήματα της Περιφέρειας προχώρησαν στον καθαρισμό εντός του οικισμού Καλαμίου». 

Είχε προηγηθεί η αυτοψία στον χώρο του τουριστικού λιμένος Βαθέος, όπου το έργο έχει φτάσει στην ολοκλήρωσή του, μετά τις ζημιές που προκάλεσε η σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2020, ενώ στη συνέχεια διαπίστωσαν την πρόοδο των εργασιών στον δρόμο που είχε υποχωρήσει πριν 3 χρόνια, μετά το συνεργείο Φαγά, ο οποίος είναι μεν προσβάσιμος, πλέον, αλλά αναμένονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως το έργο για την επανέναρξη διέλευσης των οχημάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required