13 Ιουν 2022

Νέος Πανσαμιακός Α.Σ. Valencia CF Academy Samos - Δημοτικό Στάδιο Σάμου 1 - 3 Ιουλίου 2022

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Νέου Πανσαμιακού Α.Σ. με την Valencia C.F., έναν από τους πιο επιτυχημένους και μεγαλύτερους συλλόγους στο ισπανικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ανακοινώνεται ότι το φετινό καλοκαιρινό προπονητικό πρόγραμμα της Βαλένθια - Valencia CF Soccer Camp θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου, 1 - 3 Ιουλίου.

Τα Valencia CF Soccer Camps αποτελούν ένα προπονητικό εργαλείο, που βοηθάει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να μάθουν τα βασικά του ποδοσφαίρου ακολουθώντας τη μεθοδολογία της Valencia CF Academy. Έχουν έναν διασκεδαστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σκοπό και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών που θέλουν να διδαχθούν τα μυστικά του ποδοσφαίρου υπό την επίβλεψη προπονητών της Valencia CF Academy. Ταυτόχρονα όμως τα Valencia CF Soccer Campς στοχεύουν στο να εντοπίσουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην συνέχεια μέσα από το Elite Program να τους βελτιώσουν και να τους παρουσιάσουν στην Valencia CF Academy.


Παρόντες και προσκεκλημένοι είναι οι: Vicent Gilabert Signes, προπονητής της ομάδας U9 και βιντεοαναλυτής της U19 της Ακαδημίας της Valencia CF, ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος του camp, αλλά και ο Mario Bonic, συντονιστής του προπονητικού προγράμματος της Valencia CF στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Οι Πολυτιμότεροι - MVP παίκτες του Camp, οι οποίοι θα επιλεγούν από τους προσκεκλημένους προπονητές της Valencia CF Academy Greece, θα κερδίσουν:

· Συμμετοχή στο Valencia CF Academy Camp (Βαλένθια)

ή εναλλακτικά

· Συμμετοχή στο Valencia CF Academy SEE Elite Camp (Ελλάδα)

Το Valencia CF Soccer Camp 2022 στο νησί μας πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947.729094
Email : neospansamiakos@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required