19 Ιουλ 2022

20 Ιουλίου - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου

Φωτό: Ιωάννης Κιλουκιώτης
Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 8/2022 από 19-07-2022 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, από την 19:30 ώρα της 20-07-2022 έως την 00.00 ώρα της 21-07-2022, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στο Βαθύ της Σάμου, στα τμήματα των οδών:

Γράμμου (από τη συμβολή της με την οδό Θεμ. Σοφούλη έως τη συμβολή της με την οδό Π. Κουντουριώτη), Πυθαγόρα, Αγίου Νικολάου (από τη συμβολή της με την οδό Πυθαγόρα έως τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου), 25ης Μαρτίου (από τη συμβολή της με την οδό Θεμ. Σοφούλη έως τη συμβολή της με την οδό Καλομοίρη), Γυμν. Κατεβαίνη (από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Σβορώνου έως τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Σταμάτη) και Αρχ. Κυρίλλου (από τη συμβολή της με την οδό Θεμ. Σοφούλη έως τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Σταμάτη), λόγω διεξαγωγής πολιτιστικής εκδήλωσης από το Δήμο Ανατολικής Σάμου. 

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στις προαναφερόμενες οδούς, θα ισχύσουν οι απαραίτητες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required