28 Ιουλ 2022

Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου - Η πρώτη ημέρα επίσκεψής της στη Σάμο

Επισκέπτεται τη Σάμο (27 και 28 Ιουλίου), η ευρωβουλευτής, εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και βασικό, διαχρονικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Με αφορμή τη χθεσινή, πρώτη ημέρα επίσκεψής της στο νησί, ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, ανέφερε: «Σε μια επίσκεψη όχι απλά εθιμοτυπική αλλά πολύ ουσιαστική. Στο Επιμελητήριο της Σάμου, με πρωτοβουλία του πολύ δραστήριου προέδρου κ. Γιώργου Κυριαζή, σε μια εντυπωσιακή παρουσίαση, η κα Ασημακοπούλου μίλησε εκτός των άλλων για τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «Access2Markets», με τη χρήση της οποίας οι επιχειρηματίες μπορεί να διευρύνουν διεθνώς τις δραστηριότητές τους. Επίσης είχε μια πολύ παραγωγική συζήτηση με τη ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου της ΝΔ και παράγοντες της αυτοδιοίκησης. 

Η ευρωβουλευτής κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο Επιμελητήριο Σάμου, με τον πρόεδρό του κ. Γιώργο Κυριαζή και τον βουλευτή Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη

Στο πρόγραμμα της περιοδείας της περιλαμβάνεται επίσκεψη σε μεγάλες παραγωγικές μονάδες του νησιού.

Ευχαριστούμε την κα Ασημακοπούλου για την πολύ σημαντική επίσκεψή της στο νησί μας με τα τόσα προβλήματα, ιδιαίτερα αυτήν την εποχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required