2 Ιουλ 2022

Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα σε Σάμο & Ικαρία

Επίσκεψη σε Σάμο και Ικαρία θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 8 Ιουλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. Το τελικό πρόγραμμα της επίσκεψης του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προετοιμάζει το γραφείο του και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου.

«Την Παρασκευή 8/7/2022 υποδεχόμαστε στη Σάμο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα. Το πρόγραμμα της επίσκεψης θα κοινοποιηθεί στα μέσα ενημέρωσης στην αρχή της εβδομάδας από το γραφείο του προέδρου.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Σάμου»




1 σχόλιο:

Σαμιωτης είπε...

Σαμιώτες, θυμηθείτε τα χάλια του Βαθιού επί των ημερών του, που είχε καταντήσει υποσαχάριος πόλη. Θυμηθείτε τον ειδικό φόρο κατανάλωσης του κρασιού, 20 ευρώ στο εκατόλιτρο. Θυμηθείτε τις περικοπές στις συντάξεις. Ο νόμος Κατρούγκαλου 4387/2016 νομοθέτησε τον απόλυτο νεοφιλελευθερισμό στο ευρωπαϊκό και εθνικό Ασφαλιστικό Σύστημα. Η θεσμική του αγριότητα, δεν έχει προηγούμενο σε καμιά χώρα, σε κανένα σύγχρονο Ασφαλιστικό Σύστημα. Θυμηθείτε τις ανατροπές στον ΦΠΑ (αύξηση συντελεστή στο 24%, μετατάξεις αγαθών και υπηρεσιών από το 13% στο 24%, αύξηση ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου), την αύξηση φόρων στα καύσιμα,τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος (μείωση αφορολογήτου, αύξηση ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, αύξηση φορολογικών συντελεστών στα εισοδήματα από ακίνητα). Η έκπτωση φόρου των 2.100 ευρώ κατέβηκε στα 1.900 ευρώ και αυτό σήμαινε ότι το αφορολόγητο των 9.545 ευρώ προσγειώθηκε στις 8.636 ευρώ, την αύξηση προκαταβολής φόρου στους ελεύθερους επαγγελματίες,την αύξηση φορολογίας στις επιχειρήσεις, την αύξηση συντελεστών στον φόρο ασφαλίστρων, τον φόρο διαμονής στα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, την κατάργηση έκπτωσης φόρου για ιατρικές δαπάνες, την κατάργηση έκπτωσης φόρου 1,5% στην παρακράτηση φόρου, την αύξηση φόρου στα τσιγάρα και τον καπνό, την φορολόγηση βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων, τον φόρο εισοδήματος στα εταιρικά αυτοκίνητα, το τέλος στη συνδρομητική τηλεόραση, το τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας – Ιντερνετ, την αύξηση φόρου στην μπίρα, τον φόρο στον καφέ, την μείωση της δαπάνης για επίδομα θέρμανσης. Και άλλων ων ουκ έστιν αριθμός. Για τα εθνικά θέματα θα πω μόνο πως δεν ψήφισε τον αμυντικό προϋπολογισμό. Πριν να πατήσει το πόδι του στην Σάμο ανακηρύξτε τον persona non grata.


ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required