10 Σεπ 2022

Πρόγραμμα Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1 Erasmus+ του ΔΙΕΚ Σαμου

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το πρόγραμμα Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1 Erasmus+ του ΔΙΕΚ Σάμου με τίτλο « Απόκτηση εναλλακτικής εργασιακής εμπειρίας προσανατολισμένης στον τουρισμό » διάρκειας 15 ημερών το οποίο αφορούσε τις ειδικότητες «Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία (V.I.C.T. Travel)» και «Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου».

Οι δύο ροές καταρτιζόμενων με τον συνοδό τους μετακινήθηκαν από τις 15/7/22 έως 30/7/22 στην Λεμεσό της Κύπρου, όπου συμμετείχαν σε κατάλληλα σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και περιείχε πρακτική άσκηση, εκπαιδευτικές επισκέψεις και σεμινάρια αποκομίζοντας νέες γνώσεις, εμπειρίες, πρακτικές και καινοτομίες που εφαρμόζονται στη χώρα υποδοχής σε τομείς της ειδικότητας τους.








Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους είχαν επίσης την ευκαιρία να διερευνήσουν την δυνατότητα ύπαρξης επαγγελματικών ευκαιριών. Το πρόγραμμα προέβλεπε πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με τις οποίες οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την παραδοσιακή κουλτούρα, και τον σύγχρονο τρόπο ζωής της Κύπρου. Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας ολοκληρώθηκε με μια εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν Πιστοποιητικά Συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required