12 Σεπ 2022

Θανατηφόρο τροχαίο στο Πυθαγόρειο – Έκκληση για αυστηρότερη επιτήρηση στην περιοχή

Φωτό αρχείου
Δυστυχώς και σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, γύρω στις 01:30 μετά τα μεσάνυχτα, ένας νέος συμπολίτης μας, 39 ετών, έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα στο ύψος της βάσης του εθελοντικού κλιμακίου πυρόσβεσης του Πυθαγορείου. Οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του δικύκλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σάμου, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου κατέληξε στη συνέχεια. Ο οδηγός του αυτοκινήτου (ελληνικής καταγωγής και οι 2 οδηγοί), δεν τραυματίστηκε, αφού όπως έγινε γνωστό δεν απαιτήθηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο.
 
Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο και στο νησί μας, αφού ξημερώματα 28ης Αυγούστου είχαμε ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με 26χρονο μοτοσικλετιστή στο ύψος της διασταύρωσης Πυθαγορείου – Ποτοκακίου.

Για το πρόσφατο περιστατικό, κάτοικοι της περιοχής, με μηνύματά τους στο «Σαμιακόν Βήμα», ζητούν να υπάρξει αυστηρή επιτήρηση στην περιοχή από το σημείο του Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου έως τους φωτεινούς σηματοδότες που οδηγούν στο αεροδρόμιο, αφού παρατηρείται συνεχώς παραβίαση του Κ.Ο.Κ. από οδηγούς που αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες.

Περισσότεροι έλεγχοι, τοποθέτηση καμερών, αφαίρεση διπλωμάτων, ίσως συνετίσουν τους επικίνδυνους οδηγούς, σημειώνουν οι κάτοικοι.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση, για το τροχαίο δυστύχημα, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου

«Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα σήμερα (12-09-2022), σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου στη Σάμο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπό και δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε έτερος ημεδαπός.

Κατά το χρόνο του συμβάντος, τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required