19 Σεπ 2022

Νέα ξενοδοχειακή μονάδα από το Doryssa Hotels & Resorts

Την προσθήκη του 7ου ξενοδοχείου στο portfolio των Doryssa Hotels & Resorts, µε τη ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου “Labito” και την αναβάθµιση του σε κατάλυµα 4 αστέρων, ανακοίνωσε ο ξενοδοχειακός Όμιλος.

Μετά τη µικρής τάξεως ανακαίνιση που πραγµατοποιήθηκε στο “Labito II” το 2022 και την µετατροπή του στο 3ων αστέρων και 22 δωµατίων “Doryssa Method”, σειρά έχει το πλέον 62 δωµατίων “Doryssa Theorem”,  το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό την 1η Μαΐου του 2023. Το ξενοδοχείο θα ακολουθεί πιστά τα standards του brand, αλλά και τα νεότερα trends του hospitality, εστιάζοντας στο design και την εµπειρία του πελάτη.

Με το Doryssa Theorem και το Doryssa Method, ο όµιλος αυξάνει τη χωρητικότητα των καταλυµάτων του  Πυθαγορείου κατά 84 δωµάτια ή 175 άτοµα, ενισχύοντας σηµαντικά τη δυναµικότητα, αλλά και την ποιότητα του προορισµού.

"Με τη συνεχή αναβάθµιση των καταλυµάτων στο Πυθαγόρειο, προφέρουµε µια σύγχρονη και ανανεωµένη εικόνα στους επισκέπτες του τόπου µας, εξασφαλίζοντας ολοένα και µεγαλύτερο µερίδιο τουρισµού από την αγορά.

Ο όµιλος µας παραµένει σταθερός και προσηλωµένος στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την ένταξη της Σάµου στον χάρτη των δηµοφιλών τουριστικών προορισµών. Με τη δηµιουργία του πρώτου branded και διεθνώς αναγνωρισµένου ξενοδοχείου µας, Casa Cook Samos, των Doryssa Theorem & Doryssa Method, αλλά και µε συνεχείς ανακαινίσεις των υπόλοιπων ξενοδοχείων µας, προσφέρουµε µια νέα ποιότητα καταλυµάτων, προσεγγίζουµε νέα µερίδια τουρισµού, δηµιουργούµε καλύτερες θέσεις εργασίας και αναβαθµίζουµε τον τόπο µας", αναφέρει ο Όμιλος σε ανακοίνωσή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required