3 Οκτ 2022

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, στη Σάμο

Ν. Κεραμέως - Χ. Στεφανάδης
Στο πλαίσιο του συνεδρίου «Γυναίκα, υγεία, μακροζωία» που συμμετείχε ως ομιλήτρια, είχε συνάντηση με θεσμικούς παράγοντες του νησιού (αντιπεριφερειάρχη Σάμου, δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Της ετέθησαν θέματα και προβλήματα που αφορούν όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (στελέχωση, στέγαση).

Η κα Κεραμέως υποσχέθηκε ότι θα ληφθούν υπόψη και παράλληλα επεσήμανε όλα τα θετικά μέτρα που έλαβε, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για την εκπαίδευση και ειδικότερα για το νομό της Σάμου (μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, διαδικασία επισκευής κτιρίων, αύξηση εισακτέων στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου που έχουν έδρα στο Καρλόβασι κ.λπ.).


Παράλληλα, η κα υπουργός συναντήθηκε με τους Προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜ.ΤΟ Σάμου καθώς και με κομματικά στελέχη, οι οποίοι της μετέφεραν επιπλέον προβλήματα και ερωτήματα της Σαμιακής κοινωνίας.

Από αριστερά: Μ. Βακεντής, πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου, Χ. Στεφανάδης, βουλευτής Σάμου, Ν. Κεραμέως, υπουργός Παιδείας, Β. Καπλαντζής, πρόεδρος ΔΕΕΠ Σάμου, Λ. Δημόπουλος, πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Δυτικής Σάμου και Δ. Βογιατζής, πρόεδρος Κοινότητας Σαμίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required