19 Οκτ 2022

Επιμελητήριο Σάμου - Ενημερωτική εκδήλωση με τον νομικό-διεθνολόγο Γιώργο Νούλα

Την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Σάμου, στις 18.00 από τον νομικό-διεθνολόγο, κ. Γιώργο Νούλα, με τα παρακάτω θέματα:

• Ενημέρωση για την ύπαρξη ,λειτουργία και προοπτικών ανάπτυξης που προσφέρει ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

• Ο φορέας αυτός εποπτεύεται από το Υπουργείο Εξωτερικών και δίνει την προοπτική βοήθειας μέσω κεφαλαίων κινήσεως και δικτύων πωλήσεως να προωθηθούν τοπικά προϊόντα στο εξωτερικό. 

Ο νομικός-διεθνολόγος Γιώργος Νούλας
• Από την πράσινη προχωράμε στην μπλέ ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών ενέργειας ΜΗ ΡΥΠΟΓΟΝΩΝ και με προοπτική την αύξηση του προσδόκιμου ζωής. Αναλύονται οι προοπτικές δημιουργίας της ενεργειακής κοινότητας και η στόχευση για φτηνό ρεύμα και δυνατότητα κατάργησης των δημοτικών τελών.

• Χρηματοδοτικές ευκαιρίες για επενδύσεις στα ΕΣΠΑ και τον αναπτυξιακό σε σειρά επιχειρηματικών σχεδίων σε πολλούς τομείς οικονομικής δραστηριότητας.

• Συλλογή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ με σκοπό την ρύθμιση – Κούρεμα ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required