4 Νοε 2022

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Σάμου για δηλώσεις περί σεισμού του βουλευτή κ. Στεφανάδη

Με αφορμή τα 2 χρόνια από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020, η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Σάμου, με ανακοίνωσή της, αναφέρεται στις δηλώσεις του βουλευτή Σάμου, κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, για τη θλιβερή επέτειο.

«Πέρασαν δύο χρόνια από την φονική επίσκεψη του σεισμού στο νησί μας και η καλύτερη δήλωση η οποία θα μπορούσε να γίνει θα ήταν σιωπηλή, διότι ο πόνος ακόμα είναι βουβός.

Δεν μπορούμε όμως να μην απαντήσουμε στο εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο νησί μας, διότι ο κύριος Στεφανάδης έτσι ενεργεί και όχι ως εκλεγμένος βουλευτής της Σάμου.

Δεν θα αναφερθούμε σε νούμερα και στατιστικές γιατί αυτά δεν έχουν σημασία μπροστά στην εικόνα του νησιού μετά από δύο χρόνια. Απλά θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κύριο βουλευτή ότι η υποχρέωση του είναι να μάχεται για το νησί όπου τον έχουν εκλέξει και όχι να συμβιβάζεται και να λειτουργεί ως φερέφωνο της κυβέρνησης στον τόπο μας.

Υποχρέωσή του επίσης είναι να είναι δίπλα στους πολίτες του τόπου και να συμμερίζεται τον πόνο και την απόγνωσή τους μετά από δύο χρόνια που ουσιαστικά η αποκατάσταση των ζημιών προχωρά με ρυθμούς χελώνας. Η εικόνα του νησιού είναι η δύναμη των λεγομένων μας.

Η δήλωσή του, αναφέροντας οικονομικά στοιχεία και απώλεια παιδιών, είναι άτοπη και απάνθρωπη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required