8 Νοε 2022

Η Σάμος στην World Travel Market του Λονδίνου

Δυναμικό «παρών» δίνει φέτος ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού σε μία από τις σπουδαιότερες τουριστικές εκθέσεις του κόσμου, την World Travel Market London που διεξάγεται στην βρετανική πρωτεύουσα από 7 έως 9 Νοεμβρίου.

Η Σάμος βρίσκεται στην έκθεση με την παρουσία του Δήμου Ανατολικής Σάμου και τουριστικών πρακτόρων. «Δίνουμε το δικό μας ''παρών'' στην σημαντική έκθεση ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση του Βερολίνου ''ITB Berlin 2023'' (που θα πραγματοποιηθεί τη νέα χρονιά, 7-9 Μαρτίου 2023, δια ζώσης, μετά από 3 συνεχόμενες ματαιώσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού), ανέφερε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Δέσποινα Κάιλα από το Λονδίνο, τονίζοντας ότι: «γίνεται προσπάθεια ώστε να αυξηθεί η κίνηση των Άγγλων τουριστών προς το νησί μας, αφού σήμερα υπάρχει μόνο μία πτήση charter ανά εβδομάδα στη διάρκεια της τουριστικής σεζόν». 

Στον χώρο της έκθεσης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου, κ. Δέσποινα Κάιλα, με τους τουριστικούς πράκτορες (από αριστερά), κ.κ. Μάριο Μπακόπουλο, Δημήτρη Κασμιρλή και Κώστα Έλληνα

Μαζί της και ο σύμβουλος σε θέματα τουρισμού του Δήμου, δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Στο Λονδίνο, για επαφές στη διάρκεια της έκθεσης, βρίσκονται και οι τουριστικοί πράκτορες κ.κ. Δημήτρης Κασμιρλής, Μάριος Μπακόπουλος και Κώστας Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required