26 Ιαν 2023

Αίτημα συζήτησης του Ειδικού Στρατηγικού Σχεδίου οικισμού Άνω Βαθέος στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Φωτό: Ι. Κιλουκιώτης
Με επιστολή του προς τον πορεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου, κ. Μανώλης Κάρλας, ζητά να συζητηθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 30ής Ιανουαρίου, το θέμα της υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Δήμου Ανατολικής Σάμου με αντικείμενο το Ειδικό Στρατηγικό Σχέδιο του οικισμού Άνω Βαθέος.

Ακολουθεί η επιστολή Κάρλα καθώς και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, στη συνεδρίαση της 17ης Οκτωβρίου 2022 για πρόταση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε, καλημέρα και καλή Χρονιά.

Παρακαλώ να εντάξετε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει στις 30.1.2023 στη Σάμο και το θέμα της υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και αν κριθεί απαραίτητο και του Δήμου Ανατολικής Σάμου με αντικείμενο το Ειδικό Στρατηγικό Σχέδιο του οικισμού Άνω Βαθέος.

Επί τη ευκαιρία πρέπει επίσης να γίνει στην συγκεκριμένη συνεδρίαση απολογιστική συζήτηση και προγραμματισμός περαιτέρω ενεργειών με στόχο την αποκατάσταση των συνεπειών του σεισμού καθώς έχουν παρέλθει, ήδη, δύο και πλέον έτη από το φονικό και καταστροφικό αυτό συμβάν και το νησί εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα. 

Με εκτίμηση

Μανώλης Νικ. Κάρλας
Περιφερειακός Σύμβουλος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required