28 Φεβ 2023

Ιάσονας Κόνιαρης: «Παραμένω αθλητής της Αναγέννησης, αν και ζω στη Δανία»

Στην πρωινή εκπομπή «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο αθλητής της Αναγέννησης Σάμου, Ιάσονας Κόνιαρης, ο οποίος κατέκτησε πρόσφατα τη 2η θέση στα 400 μέτρα ανδρών με χρόνο 49.01, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 18-19 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών.

Ο Σαμιώτης αθλητής τα τελευταία χρόνια ζει, εργάζεται και προπονείται στη Δανία, αλλά παραμένει αθλητής της Αναγέννησης Σάμου.
Όπως είπε, αν και μακριά από τη Σάμο, συνεχίζει τις προπονήσεις με έναν Αφροαμερικανό προπονητή, ενώ στη Σάμο προπονητής του ήταν ο γυμναστής κ. Γιάννης Χατζηνικολάου.

Με τον περήφανο πατέρα του Χρήστο Κόνιαρη


Επέλεξε τον κλασικό αθλητισμό, καθώς από μικρός είχε έφεση στο τρέξιμο, αν και έκανε και προσπάθεια σε ομαδικό άθλημα, τελικά τον τράβηξε ο στίβος.
Οι προπονήσεις είναι σχεδόν καθημερινές, από 2-3 ώρες, ενώ προγραμματίζει, αν και εφόσον το καταφέρει, να αγωνιστεί στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου, στη Χίο, διαφορετικά οπωσδήποτε στο Πανελλήνιο, που θα διεξαχθεί στις 8 Ιουλίου.



Πηγή: samostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required