6 Απρ 2023

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας - Δράσεις Δήμου Ανατολικής Σάμου για την 7η Απριλίου

Στις 7 Απριλίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας γιορτάζει τα 75 χρόνια από την ίδρυσή του με το κεντρικό σύνθημα "ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ". Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, μέλος του Ελληνικού Δικτύου Υγειών Πόλεων του Π.Ο.Υ. σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας, διοργανώνουν δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης μικρών και μεγάλων σε θέματα Υγείας και πρόληψης καθώς και τη σημασία της σωματικής άσκησης.

Στην πλατεία του Δημαρχιακού Μεγάρου, την Παρασκευή, 7 Απριλίου, από τις 11:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν δράσειςμε παιχνίδια και αθλήματα με την ενεργή συμμετοχή όλων. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Σάμου, παρουσίαση πρόληψης ατυχημάτων και επίδειξης A΄ Βοηθειών.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν με την πολύτιμη συνεργασία των ΑΚΑΔΗΜΙΑ FITNESS CLUB, Παλμός Athletic Center, ΑΘΛΕΩΝ Σάμου, Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) «ΜΕΛΙΣΣΑ», του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Περιφερειακό Τμήμα Σάμου και με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου.

«Κάνε την Πρόληψη για την Υγεία Στάση Ζωής! 
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε Όλοι Μαζί»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required