23 Μαρ 2023

Επισκέφτηκε την Ικαρία ο συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος

Ο συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, που εδρεύει στη Σάμο, την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, επισκέφτηκε την Ικαρία, μαζί με τον περιφερειακό διοικητή Βορείου Αιγαίου, αρχιπύραρχο Παναγιώτη Κυπριωτέλλη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, συναντήθηκε με τον δήμαρχο και τον έπαρχο Ικαρίας, την Εθελοντική Ομάδα Ικαρίας, καθώς και την προϊσταμένη του Δασονομείου του νησιού.



Με τους ανωτέρω συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα περιεχομένου Πολιτικής Προστασίας, καθώς και απαραίτητες ενέργειες για την κατάλληλη προετοιμασία ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περίοδου. Επίσης επισκέφτηκε τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια, όπου συναντήθηκε με τους προϊσταμένους των Πυροσβεστικών Κλιμακίων καθώς και το σύνολο του προσωπικού.

Συνάντηση με τον έπαρχο Ικαρίας Παναγιώτη Γενούζο

Συνάντηση με τον δήμαρχο Ικαρίας Νίκο Καλαμπόγια
Την Τρίτη, 21 Μαρτίου, η επίσκεψη συνεχίστηκε στη Σάμο, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του νησιού, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρλοβασίου, καθώς και τους εκπροσώπους των Εθελοντικών Ομάδων. Συναντήθηκε επίσης με τους δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, καθώς και την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required