23 Μαρ 2023

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Καρλόβασι - Επίσκεψη του δημάρχου Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρου Λυμπέρη

Την Τρίτη, 21 Μαρτίου, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση των μαθητών, επισκέφθηκε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καρλοβασίου, ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης. Ήταν μαζί του ο κ. Δημήτρης Κυπραίου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου, κ. Αγγελική Γαλανού.

Ο διευθυντής και οι καθηγητές παρουσίασαν στους καλεσμένους, τους στόχους όσο και τα επιτεύγματα του σχολείου κατά την δεκαπεντάχρονη λειτουργία του στον νομό και οι μαθητές ανέπτυξαν τις εμπειρίες τους από το σχολείο.

Ο διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικός και συμμετείχαν σε αυτόν όλοι οι μαθητές. Έθεσαν στον δήμαρχο ερωτήματα και του ζήτησαν τη στήριξή του στο αίτημα όλων των αποφοίτων για δημιουργία απογευματινού Επαγγελματικού Λυκείου στο Καρλόβασι. Και οι τρεις καλεσμένοι εξέφρασαν τη θετική εντύπωση που αποκόμισαν από την επίσκεψή τους στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και υποσχέθηκαν την έμπρακτη στήριξη και βοήθεια στα αιτήματα που διατυπώθηκαν.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο Σχολείο Δεύτερης Σάμου.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 22730.24830, 6974.290800 & 6976.718434. Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι ανοιχτό από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα. Στην πόλη της Σάμου στεγάζεται στο Γενικό Λύκειο Σάμου και στο Καρλόβασι στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required