27 Μαρ 2023

Πρώτη προσέγγιση ταχύπλοου πλοίου της Dodekanisos Seaways στον λιμένα Όρμου Μαραθοκάμπου

Χριστόδουλος Στεφανάδης - Χρήστος Σπανός
Πρώτη προσέγγιση ταχύπλοου πλοίου της Dodekanisos Seaways πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 26 Μαρτίου, στον λιμένα του Όρμου Μαραθοκάμπου. Τα τακτικά δρομολόγια, που αναμένεται να αρχίσουν άμεσα, θα συνδέουν τη Νότια Σάμο με τους Φούρνους, την Ικαρία και τα Βόρεια Δωδεκάνησα, δίνοντας νέες προοπτικές στην ανάπτυξη της περιοχής.

Η υποδοχή του πλοίου, που πραγματοποίησε το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο, έγινε παρουσία του γενικού γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Μανώλη Κουτουλάκη, του βουλευτή Σάμου, καθηγητή Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, του δημάρχου Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη, του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, της αντιπεριφερειάρχη Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου, κ. Άννης Ανδρεάδου, του δημάρχου Φούρνων, κ. Δημήτρη Καρύδη και πλήθους θεσμικών παραγόντων και πολιτών.

«Ευχαριστούμε θερμά τον πλοιοκτήτη της εταιρείας, κ. Χρήστο Σπανό για την τεράστια συμβολή του στην βελτίωση της θαλάσσιας επικοινωνίας των νησιών του Νομού μας», δήλωσε από τον λιμένα Όρμου Μαραθοκάμπου, ο βουλευτής Σάμου κ. Στεφανάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required