29 Απρ 2023

Ημέρα δράσης για την Υγεία - Η διοργάνωση εκδηλώσεων από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Η πλατεία Δημαρχείου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απριλίου γέμισε με παιδικές φωνές. Με το κεντρικό σύνθημα «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, μέλος του Ελληνικού Δικτύου Υγειών Πόλεων του Π.Ο.Υ. σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ανατολικής Σάμου, οργάνωσε δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα Υγείας και πρόληψης.

Η κα Ελένη Παντελούκα με τα παιδιά από το Ακαδημία fitness CLUB και το ΚΔΗΦ ΑμεΑ "Η Μέλισσα" ΠΕ Σάμου έδειξαν πώς ο νεανικός αθλητισμός αποτελεί ένα υπέροχο μέσο για να διδαχτούν τα παιδιά μαθήματα ζωής. Η κα Αγγελική Κουλούρη από το Παλμός Athletic Center έδωσε ΠΑΛΜΟ και έδειξε στα παιδιά πώς να διατηρούνται υγιή και σε φόρμα.



Η ομάδα "Αθλέων" και ο προπονητής κ. Γιώργος Τζουραμάνης, έδειξε πώς προωθείται το αθλητικό πνεύμα μέσω του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης.



Στο τέλος της εκδήλωσης η κα Αναστασία Μυλωνά επικεφαλής του Ελληνικου Ερυθρού Σταυρού-Περιφερειακό Τμήμα Σάμου έκανε παρουσίαση σχετικά με τον τρόπο πρόληψης ατυχημάτων και επίδειξης Α΄ Βοηθειών.


Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ευχαρίστησε θερμά τις εκπαιδευτικούς του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου για την ενεργή συμμετοχή των παιδιών.


«Με γνώμονα ότι η Υγεία αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα και υψίστης σπουδαιότητας αγαθό, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ με σκοπό την πρόληψη και τη βελτίωση της υγείας και ευημερίας!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required