29 Απρ 2023

Συνέλευση και εκλογές Σωματείου Επαγγελματιών Ψυκτικών Βορείου Αιγαίου

Στις 5 Απριλίου 2023 στη Μυτιλήνη και στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο», πραγματοποιήθηκε η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση για τη συγκρότηση του Σωματείου Ψυκτικών Βορείου Αιγαίου. Στη συνέλευση παρευρεθήκαν επαγγελματίες ψυκτικοί των νησιών του Βορείου Αιγαίου με σκοπό την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου. Να σημειωθεί ότι τη θέση του αντιπροέδρου κατέχει, πλέον, ο σαμιακής καταγωγής κ. Ιωάννης Μητσός.

Κατά τη διεξαγωγή του, παρουσιάστηκε η σειρά των ενεργειών που έγιναν για τη δημιουργία του σωματείου από τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής και απονεμηθήκαν τιμητικές πλακέτες στον πρόεδρο της Ο.Ψ.Ε. κ. Δημήτριο Κοντούσια, στον πρόεδρο του Σωματείου Ψυκτικών Αθήνας κ. Νικόλαο Φρίτσαλο και στον κ. Σάββα Σαββέλο, επίτιμο μέλος του σωματείου, για την πολύτιμη προσφορά τους στη δημιουργία του. 




Στη συνέχεια έλαβε χώρα η εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του σωματείου βάσει καταστατικού. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ορίστηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Λυκουρίνας Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Μητσός Ιωάννης

Γραμματέας: Παλαιολόγου Παναγιώτης

Ταμίας: Τζιμής Παναγιώτης

Μέλος: Ζαφειρόπουλος Μηνάς

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σ. Ε. ΨΥ.Β.ΑΙ. ευχαρίστησαν όλους όσοι ήταν παρόντες στη γενική συνέλευση του σωματείου και ευχήθηκαν το «Χριστός Ανέστη», με οικογενειακή υγεία και επαγγελματική ευημερία.



Δεξιά ο νέος αντιπρόεδρος Ιωάννης Μητσός



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required