28 Μαΐ 2023

Κυριακή, 28 Μαΐου – Για 7η συνεχόμενη χρονιά στη Σάμο «The Distinguished Gentleman’s Ride»

Για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στη Σάμο η παγκόσμια φιλανθρωπική εκδήλωση για τον καρκίνο του προστάτη «The Distinguished Gentrleman's Ride» Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει για τους συμμετέχοντες πρωινό καφεδάκι στο “My House” στην πόλη της Σάμου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές για την εκδήλωση ενώ το σήμα αναχώρησης θα δοθεί στις 12:30.

Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη φωτογράφιση με κατάληξη την περιοχή της Ψιλής Άμμου όπου οι δικυκλιστές θα απολαύσουν μπάνιο και φαγητό. Στην εκδήλωση είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι μηχανόβιοι του νησιού και όχι μόνο.

Φωτό αρχείου



Τι είναι η εκδήλωση «The Distinguished Gentleman’s Ride»


Φωτογραφίες αρχείου

Το «The Distinguished Gentleman’s Ride» δημιουργεί θεματικές διαδρομές σε όλο τον κόσμο για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς για άνδρες. Ο ιδρυτής Mark Hawwa εμπνεύστηκε το θέμα «επίσημης ένδυσης» το 2012, όταν είδε μια φωτογραφία του Don Draper από την τηλεοπτική εκπομπή Mad Men να κάθεται σε μια κλασική μοτοσυκλέτα φορώντας ένα κοστούμι. Η Triumph αποφάσισε ότι το Distinguished Gentleman’s Ride αποτυπώνει τα πάντα που πρέπει να εορτάζονται σε σχέση με τη μοτοσυκλέτα και έχει υποστηρίξει την εκδήλωση για πολλά χρόνια, βλέποντας το DGR να εξελίσσεται σε ένα παγκόσμιο γεγονός στη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required