15 Μαΐ 2023

Ροταριανός Όμιλος Σάμου - Ηλεκτροδότηση και φωταγώγηση Αγίου Μηνά Φούρνων

Την Κυριακή, 14 Μαΐου, αντιπροσωπεία αξιωματούχων Ροταριανών, αποτελούμενη από τις κ.κ. Ντόρα Κέμου (προ. Διοικητή της 2470 Π.Δ.Ρ. και Συντονίστρια Ζώνης της 2475 Π.Δ.Ρ.), Γεωργία Μανωλάκου (Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά Πολιτεία), Χριστίνα Καρτσιώτου (προ. Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά Πολιτεία) και τους κ.κ. Εμμανουήλ Ισιδώρου (Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Σάμου), Δημήτριο Κυριαζή (προ. Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Σάμου) και Ευγένιο Χαρδαβέλλα (Β. Διοικητή της 2475 Π.Δ.Ρ. Ιδρυτικό Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Σάμου), μετέβη στο ακριτικό νησί Άγιος Μηνάς Φούρνων, με σκοπό την πραγματοποίηση των επίσημων εγκαινίων των μονάδων ηλεκτροδότησης και φωταγώγησης του νησιού.


Για την ολοκλήρωση του όλου έργου, συνέβαλαν οικονομικά: η 2475 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, ο Ροταριανός Όμιλος Αθηνών, ο Ροταριανός Όμιλος Γαλλίας Roanne Horizon, ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά Πολιτεία, ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδου και ο Ροταριανός Όμιλος Αθήνα Λυκαβηττός.

Χαιρετισμό μετ’ επιστολής, απέστειλε ο Διοικητής της 2475 Π.Δ.Ρ. Ιωάννης Κατσογιάννης, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατόρθωσε να παραστεί.


Το εν λόγω μεγάλο έργο του Ρόταρυ, καλύπτει άμεσα την πάγια ανάγκη του Νησιού σε ηλεκτρισμό και εξυπηρετεί τόσο τους κατοίκους και τους επισκέπτες, όσο τους επαγγελματίες αλιείς, τα τουριστικά σκάφη, το Λιμενικό σώμα, το Πολεμικό Ναυτικό κ.α. καθώς ο Άγιος Μηνάς λειτουργεί ως φυσικό καταφύγιο σε πολλές περιστάσεις.


«Η Ελληνική Ροταριανή Περιφέρεια εν γένει και οι Ευεργέτες Σάμιοι Ροταριανοί ιδιαιτέρως, συνεχίζουν πάντοτε εμπράκτως, την γεμάτη Αγάπη Προσφορά τους προς τον Συνάνθρωπο, υπηρετώντας υπεράνω εαυτού, προς όφελος της Κοινωνίας, της Πατρίδος και εν γένει της Ανθρωπότητας.

Με αγάπη, όλοι μαζί ενωμένοι, συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required