1 Μαΐ 2023

Νέα Δημοκρατία - Η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Νομού Σάμου

Με κεντρικό σύνθημα «Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά», η ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιολίς», στην πόλη της Σάμου, παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου, 29 Απριλίου, τους υποψηφίους βουλευτές της.

Υποψήφιοι είναι οι: Αγγελόπουλος Μιχάλης, δικηγόρος -πρώην δήμαρχος Ενιαίου Δήμου Σάμου, Ευστρατίου Βασιλική, ιατρός – διευθύντρια του αιματολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Σάμου και Στεφανάδης Χριστόδουλος, βουλευτής Νομού Σάμου ιατρός- Καθηγητής καρδιολογίας.

«Την 21η Μαΐου ψηφίζουμε τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που πάντα ήταν και είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Την παράταξη που στις πιο δύσκολες στιγμές κράτησε την πατρίδα και τον λαό μας όρθιο. Την παράταξη που εγγυάται με αξιοπιστία το μέλλον της Ελλάδας. Την παράταξη που στον Νομό μας έχει προσφέρει τόσα πολλά, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βίωσε και βιώνει η πατρίδα!», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook o υποψήφιος βουλευτής, Χριστόδουλος Στεφανάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required