13 Ιουν 2023

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος εξετάσεων των βασικών μαθημάτων Γενικών Λυκείων Σχολικού έτους 2022-2023

«Ολοκληρώθηκε ο κύκλος εξετάσεων των βασικών μαθημάτων των Γενικών Λυκείων για το Σχολικό έτος 2022-2023. Μια διαδικασία, η οποία θεωρείται και είναι, η πλέον αδιάβλητη σε θέματα διαγωνισμών και εξετάσεων στην Ελλάδα.

Στην περιοχή αρμοδιότητας της Δ.Δ.Ε. Σάμου, διαγωνίζονταν κάθε μέρα εξέτασης 228 υποψήφιοι στα επτά εξεταστικά κέντρα και στο ένα βαθμολογικό κέντρο Φ.Α.

«Οι εξετάσεις κύλησαν ομαλά χωρίς προβλήματα όλες αυτές τις ημέρες.

Ο τρόπος μετάδοσης και λήψης των θεμάτων ήταν άψογος, ενώ υποδειγματική ήταν η ανταπόκριση και η λειτουργία τόσο των επιτροπών των Εξεταστικών Κέντρων όσο και των επιτηρητών σε κάθε περίπτωση.

Οφείλουμε ως Διεύθυνση να συγχαρούμε τους μαθητές μας για την υπεύθυνη στάση τους και να ευχαριστήσουμε τα μέλη των επιτροπών και τους συναδέλφους επιτηρητές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην υλοποίηση των εξετάσεων.

Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευαρέσκειά μας στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου κκ Ευσέβιο και στον υπ΄ αυτόν κλήρο για την ηθική υποστήριξη των υποψηφίων μας και να ευχαριστήσουμε από βάθους καρδιάς τον Αστυνομικό Διευθυντή Σάμου Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Μαϊστρέλλη και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλειο Πανουράκηγια την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή τους στην ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.»

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται η διαδικασία της εξέτασης των ειδικών μαθημάτων και των αθλητικών δοκιμασιών σε εξεταστικά κέντρα εκτός Σάμου.

Το μόνο ειδικό μάθημα που θα εξεταστεί στο ειδικό εξεταστικό κέντρο της Σάμου, είναι το μάθημα των Αγγλικών που θα εξεταστεί για όσους μαθητές το έχουν δηλώσει, στο «Πυθαγόρειο» ΓΕΛ Σάμου στις 17 Ιουνίου.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εξετάσεις των υποψηφίων των Επαγγελματικών Λυκείων σε δυο εξεταστικά κέντρα στη Σάμο και στην Ικαρία.

«Σήμερα θέλουμε μέσα από αυτές τις γραμμές να ευχηθούμε στους νέους Ακαδημαϊκούς πολίτες Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων, να έχουν τα αποτελέσματα, που θα ευνοήσουν την επίτευξη των στόχων τους. Να ξεκουραστούν και να ριχτούν στη μάχη της ζωής με το ίδιο θάρρος και την αξιοπρέπεια που αντιμετώπισαν τις πρόσφατες Πανελλαδικές Εξετάσεις.»

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Σάμου

Μιχαήλ Ε. Καπιωτάς
Φυσικός-Περιβ. Χαρτογράφος MSc.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required