29 Ιουν 2023

Ο ΧΟΡ.Ο.Σ. στο 4ο Αντάμωμα των Σαμιωτών στην Αθήνα και στο έθιμο του Κλήδονα στον Άγιο Κωνσταντίνο

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. παρευρέθηκε στο 4ο Αντάμωμα των «Σαμιωτών εν Αθήναις», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιουνίου, στην ταβέρνα «Θέα» στη Βαρυμπόμπη της Αθήνας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη σελίδα στο facebook «Σαμιώτες εν Αθήναις» και τον Σαμιώτη Κωνσταντίνο Κρητικό, με τη συμμετοχή εκατοντάδων Σαμιωτών και φίλων της Σάμου.





Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. παρουσίασε Σαμιώτικους χορούς τους οποίους προλόγιζε ο εκπαιδευτικός και χοροδιδάσκαλος Μάκης Ευαγγέλου, ενώ οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν τις παραδοσιακές ενδυμασίες που φορούσαν οι χορευτές, οι οποίες αποτελούν τα διαμάντια του ΧΟΡ.Ο.Σ.





Η βραδιά ήταν γεμάτη κέφι και πολύ χορό με την ορχήστρα των Θανάση Καλατζή, Αργύρη Σταμούλου, Νίκου Καραολάνη και Αλέξη Ζαφειρίου.

Τη διοργάνωση υποστήριξαν ένθερμα ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ο ΕΟΣΣ και δεκάδες Σαμιώτικες επιχειρήσεις προσφέροντας δώρα, κρασί και εδέσματα του νησιού μας. 





Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαρίστησε θερμά τον Κωνσταντίνο Κρητικό για την πρόσκληση στην εκδήλωση, καθώς και την πρόεδρο, τους χορευτές και τον χοροδιδάσκαλο του ΧΟΡ.Ο.Σ, που με προσωπικό κόπο ταξίδεψαν ως την Αθήνα για να εκπροσωπήσουν το νησί μας και τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου.





Την προηγούμενη ημέρα, Παρασκευή, 23 Ιουνίου, ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. συμμετείχε στο έθιμο του Κλήδονα, προσκεκλημένος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου «Αρίσταρχος ο Σάμιος», με χορούς από τη Σάμο και την Ικαρία.


Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο του Αγίου Κων/νου για την πρόσκληση και συγχαίρει όλους τους χορευτές που συμμετείχαν στην εκδήλωση. 


Το καλοκαίρι ξεκίνησε δυναμικά, με τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. να είναι παρόν στις πολιτιστικές διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων του νησιού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required