5 Ιουν 2023

Έναρξη θερινής περιόδου για το ΚΑΑΥ της 79 ΑΔΤΕ στο Ποτοκάκι

Ξεκίνησε επίσημα για τη νέα θερινή περίοδο το ΚΑΑΥ (Κέντρο Αναπληρώσεως Απωλειών Υγείας) της 79 ΑΔΤΕ, με τον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 3 Ιουνίου. Στην ουσία πρόκειται για το θερινό παράρτημα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σάμου (ΛΑΦ Σάμου).

Πλήθος κόσμου, στρατιωτικών εν ενεργεία, αποστράτων, μελών των οικογενειών τους και Σωμάτων Ασφαλείας, παραβρέθηκαν στον χώρο, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ. Ευσέβιος πραγματοποίησε τον αγιασμό ενώ παρατέθηκε και μικρή δεξίωση με την επιμέλεια της Ανθυπολοχαγού (ΠΖ) Φωτεινής Μιχάλαινα. Η βραδιά πλαισιώθηκε με τη συνοδεία μουσικών της Στρατιωτικής Μουσικής της 79 ΑΔΤΕ.



Ο Ταξίαρχος Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ», κ. Σπυρίδων Παπαγεωργίου, ευχαρίστησε όλους όσοι συντέλεσαν στο νέο καλλωπισμό του χώρου, την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου καθώς και εταιρίες που στέκονται αρωγοί στην Ταξιαρχία.


Το ΚΑΑΥ αποτελεί ένα χώρο προσεγμένο, που προσφέρει ανάσα δροσιάς σε όλους όσοι το επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και αποτελεί στολίδι για την περιοχή του Ποτοκακίου.


Πηγή: samostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required