13 Ιουν 2023

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε στη Σάμο η «Ημέρα τιμής των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας»

Ημέρα Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας. Την 11η Ιουνίου ο πρόεδρος Γιώργος Αβραμίδης, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου, μετά την δέηση υπέρ υγείας των Αποστράτων Αστυνομικών στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σάμο από τον ιερέα, πατέρα Στέφανο, μετέβησαν στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς 79 ΑΔΤΕ Σάμου, όπου δόθηκε τιμητική δεξίωση στους Αποστράτους από τον ταξίαρχο κ. Δημήτρη Μαϊστρέλλη, Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Νομού Σάμου.

Αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό - ομιλία ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης, ο οποίος μαζί με τους εξαιρετικούς πρεσβευτές των αποστράτων Αστυνομικών μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τίμησαν με ειδική τιμητική πλακέτα τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιο Στάντζο, για την επι σειρά ετών προσφορά του, την αγάπη του και την άριστη συνεργασία του, με τους εν αποστρατεία αστυνομικούς. Στη συνέχεια τίμησαν και τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας κ. Δημήτρη Λούκο για την επι σειρά ετών προσφορά του στην τοπική κοινωνία.


Την εκδήλωση Τιμής Ημέρας Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Νομού Σάμου καθηγητής Καρδιολογίας κ. Στεφανάδης Χριστόδουλος, ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιος Στάντζος, ο συντονιστής Επιχειρήσεων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, ο λιμενάρχης Σάμου, αντιπλοίαρχος κ. Δημήτρης Τσινιάς, ο διοικητης του ΝΑΣΣΜ αντιπλοίαρχος κ. Θεόδωρος Γκρούτσης, η πρόεδρος της Ένωσης Άστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου κα. Μαρία Μαυρίδου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου Γιώργος Αβραμίδης, ο υποστράτηγος ε.α. Πατσίδης Κυριάκος, Αντιπροσωπεία της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών με τον πρόεδρο Γεώργιο Αβραμίδη, το επίτιμο μέλος της ΙΡΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ γεωπόνος κ. Αμυρσώνης Γιακουμής.


Θερμά συγχαρητήρια δόθηκαν από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου Γιώργο Αβραμίδη, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου και τον ταξίαρχο κ. Δημήτρη Μαϊστρέλλη, διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Νομού Σάμου για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required