31 Ιουλ 2023

Αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμου και επίσημη επίσκεψη Διοικητού της 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ (Ελληνική Επικράτεια)

Την Κυριακή, 30 Ιουλίου, στον ειδυλλιακό χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Οινοποιείου Βακάκη "Φίλιον", στο Καρλόβασι, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου Διοικητού Συμβουλίου του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, καθώς και η επίσημη επίσκεψη Διοικητού του Ελληνικού Ρόταρυ κ. Δημητρίου Μπέκου.

Επίσης, στην εν λόγω εκδήλωση, παρέστη ο Β. Διοικητής Ελληνικού Ρόταρυ κ. Αλέξανδρος Παπούλης από τον Ροταριανό Όμιλο Κως και διεβηβάσθησαν οι θερμοί ροταριανοί χαιρετισμοί, τόσο από τον Όμιλο της Κω όσο και από άλλες περιοχές της Ελλάδος, όπως του προ. Προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Βέροια Αθανασίου Παπαναστασόπουλου και του αξιωματούχου του νέου Δ.Σ. του Ομίλου της Σάμου Αργυρίου Μανέτα, οι οποίοι λόγω εκτός Σάμου υποχρεώσεων, δεν κατόρθωσαν να παραστούν.


Εν συνεχεία, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, προς τιμήν των ηρώων πεσόντων πιλότων, κατά τη διάρκεια του καθήκοντος, Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη.

Ακολούθως, ο Διοικητής του Ελληνικού Ρόταρυ, πραγματοποίησε μεστή ομιλία αναφορικά με το Ροταριανό ιδεώδες και τον νέο Ροταριανό προγραμματισμό, με κέντρο έμπνευσης το "μότο" της χρονιάς "Δημιουργούμε ελπίδα στον Κόσμο" καθώς εξήρε το σπουδαίο έργο των Σαμίων Ροταριανών, υποσχόμενος την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη της ελληνικής ροταριανής περιφέρειας προς όφελος της σαμιακής κοινωνίας.

Έπειτα τον λόγο έλαβε ο Β. Διοικητής, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο του Ομίλου της Σάμου και εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί και πάλι σύντομα το νησί μας.


Τέλος διεξήχθη η τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου Δ.Σ. του Ομίλου.

Νέος Πρόεδρος ο συμπολίτης μας Μάριος Μπακόπουλος.

Οι ροταριανοί Σάμιοι ευεργέτες, συνεχίζουν την μεγάλη προσφορά τους στην τοπική μας κοινωνία, ακολουθώντας με προσήλωση και σταθερότητα την βασική αρχή του Ρόταρυ: «Υπηρετείν υπεράνω εαυτού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required