17 Ιουλ 2023

Συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. μετά από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου

Την Παρασκευή, 14 Ιουλίου, η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου κα. Μαρία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριο Γερακαράκο, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο, παρουσία και του Υπαρχηγού Αντιστρατήγου κ. Γεώργιου Δούβαλη, έπειτα από αίτημα της Ένωσης.

Θέματα συζήτησης αποτέλεσαν η υποστελέχωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, ένα μείζον ζήτημα το οποίο ταλανίζει επί σειρά ετών το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας που ολοένα και διογκώνεται, καθώς και η ανάγκη ενίσχυσης, τόσο άμεσα προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες εν μέσω τουριστικής περιόδου, όσο και κατά τις προσεχείς συμπληρωματικές μεταθέσεις προσωπικού, τονίζοντας ιδιαίτερα την υφιστάμενη παντελή έλλειψη αστυνόμευσης, αλλά και την μόνιμη επιφόρτιση του προσωπικού με πολλαπλά παράλληλα καθήκοντα.

Αριστερά η πρόεδρος της Ένωσης κα Μαρία Μαυρίδου

Ο κ. Αρχηγός αφού άκουσε τα ανωτέρω ζητήματα που του παρατέθηκαν βάσει αριθμητικών στοιχείων αλλά κυρίως βάσει πραγματικών γεγονότων που βιώνουν οι αστυνομικοί της Σάμου, μας διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση αυτών. «Την ίδια μέρα εστάλη διαταγή έκτακτης ενίσχυσης της Δ. Α. Σάμου προς έτερες Διευθύνσεις της Χώρας, γεγονός που μας ικανοποίησε εν μέρει και ευελπιστούμε να επιφέρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να επέλθει βελτίωση στην εργασιακή καθημερινότητα των συναδέλφων μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required