2 Ιουλ 2023

Ευγένιος Χαρδαβέλλας - Μήνυμα από τον απερχόμενο Β. Διοικητή Ελληνικού Ρόταρυ

Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του ως Β. Διοικητής του Ελληνικού Ρόταρυ, ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, Ευγένιος Χαρδαβέλλας, εξέδωσε μήνυμα-ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Αγαπητοί Συνάδελφοι Ροταριανοί, αγαπητοί Σάμιοι Συμπολίτες μου.

Άλλη μια δημιουργική ''ροταριανή χρονιά'' μεγάλης προσφοράς προς την Κοινωνία μας παρήλθε με απόλυτη επιτυχία, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα μας.

Μεγάλα και ουσιαστικά Έργα ανά την Ελληνική Επικράτεια, προς ενίσχυση της Υγείας, της Παιδείας, των Σωμάτων Ασφαλείας, Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων, του Αθλητισμού κ.ά. υλοποιήθηκαν μέχρι κεραίας.

Απέρχομαι και παραδίδω την σκυτάλη ευχαριστημένος και ικανοποιημένος καθότι σεμνύνομαι να δηλώσω στην αγάπη σας, πως με τις όποιες δυνάμεις μου, οι οποίες πηγάζουν από την στήριξή σας, συνέβαλα με ένα ακόμα λιθαράκι, ώστε η Σάμος μας να αναδειχθεί και να επωφεληθεί έτι περισσότερο και μέσω της μεγάλης παγκόσμιας κοινότητας του Ρόταρυ.

Εύχομαι εκ βάθους καρδίας στον νέο Διοικητή του Ελληνικού Ρόταρυ Δημήτριο Μπέκο (Ταξίαρχο ε.α.) και το Δ.Σ. αυτού, όπως η νέα ''ροταριανή χρονιά'' καταστεί και πάλι απολύτως ωφέλιμη προς την Κοινωνία μας, όπως αυτό άλλωστε εμπράκτως επιτυγχάνει το Ρόταρυ από το 1905 μέχρι και σήμερα.

Υπόσχομαι και δεσμεύομαι για την διαρκή και άοκνη προσφορά μου, από της όποιας νέας θέσεώς μου, με γνώμονα πάντοτε, την αστείρευτη αγάπη μου για την ιδιαίτερη Πατρίδα μου την Σάμο.

Με απόλυτη αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό προς όλους σας, ο συμπολίτης σας

Ευγένιος Κ. Χαρδαβέλλας
π. Β. Διοικητής Ελληνικού Ρόταρυ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required