5 Ιουλ 2023

Νέοι διευθυντές σχολικών μονάδων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου

Το Σάββατο, 1η Ιουλίου, ανέλαβαν τα καθήκοντά τους οι νέοι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου.

Οι Διευθυντές, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής, που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2022 και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2023, τοποθετήθηκαν με την υπ. Αριθμ. 2784/20-4-2023 απόφαση του Δντη Δ.Ε. Σάμου κ. Μιχαήλ Καπιωτά, στις σχολικές μονάδες που επέλεξαν βάσει της αξιολογικής σειράς τους στον τελικό πίνακα κατάταξής τους.

Με την τοποθέτηση και την ανάληψη υπηρεσίας, οι νέοι Διευθυντές, έχουν να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν πολλά θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τις εγγραφές των μαθητών, την διευθέτηση των χώρων ανάπτυξης των Σχολείων, τους απολογισμούς της προηγούμενης χρονιάς και τον προγραμματισμό της επόμενης.


Από τις συνολικά 22 Σχολικές Μονάδες, οι 4 έμειναν χωρίς Διευθυντή/ντρια, αφού δεν τις προτίμησε κανένας υποψήφιος, ή δεν υπήρχε υποψήφιος με τα απαιτούμενα προσόντα. Τα Σχολεία αυτά είναι:

ΕΕΕΕΚ Σάμου

Ε.Κ. (Εργαστηριακό Κέντρο) Σάμου

Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ραχών Ικαρίας

Γυμνάσιο με Λ.Τ. Φούρνων Κορσεών

Από τους 18 νέους Διευθυντές που έχουν επιλεγεί για τετραετή θητεία, παραμένουν στις ίδιες σχολικές μονάδες όπως και την προηγούμενη περίοδο οι 8, οι 5 από αυτούς αλλάζουν σχολείο ενώ μόλις 5 νέοι προστίθενται στον πίνακα των στελεχών εκπαίδευσης.

Παραθέτουμε τον πίνακα των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων Σάμου και Ικαρίας και τους ευχόμαστε καλή θητεία. Εμείς από τη θέση μας έχουμε τη διάθεση και τη δυνατότητα να παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητηθεί και προγραμματίζουμε για το επόμενο διάστημα ένα σεμινάριο επιμόρφωσης σε διοικητικά θέματα για τους νέους Διευθυντές.




Σημείωση: Η κα Κόντη Ευτυχία, επανατοποθετήθηκε ως Διευθύντρια του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required